SISUSTUSKONSULTOINTI

Sisustussuunnittelu kuuluu kaikille,
eikä sen tarvitse maksaa paljon! 

Nopea tehoapu yksittäisiin sisustuspulmiin! Tehokas konsultaatiotapaaminen voidaan järjestää suunniteltavassa kohteessa, asiakkaan kotona tai puhelimitse. Konsultaatiossa pureudutaan yksittäisiin sisustamisen haasteisiin tai esimerkiksi tilan yleisilmeen yhtenäistämiseen. Jos sinulla on mielessäsi paljon hyviä ideoita mutta kaipaisit valintoihisi varmuutta, on konsultaatio siihen oiva apu! Tutustu alla oleviin konsultaatio vaihtoehtoihimme.

Valitse edullisista konsultaatioista itsellesi sopivin vaihtoehto ja ota rohkeasti yhteyttä! Yhden huoneen konsultaatio alk. 350 €!

VÄRIT- JA MATERIAALIT

Seinien ja lattioiden sävyjen määrittely. Räväyttääkö rohkea efekti vai onko harmonia hakusessa? Suunnittelemme tunnelmaa tukevat värisävyt kotiisi!

Ammattilaisen avulla valitset materiaalit, jotka miellyttävät silmääsi ja sopivat tilaan. Autamme esimerkiksi lattian, katon ja seinien materiaalien valinnoissa.

SÄILYTYSRATKAISUT

Toteutamme toimivat ja kekseliäät säilytysratkaisut. Onko eteisessäsi kenkäkaaos tai vaatekaapissasi liian vähän säilytystilaa? Me autamme löytämään toimivat ja budjettiisi sopivat ratkaisut.

VERHOT, MATOT, IRTOVALAISIMET, HUONEKALUJEN SIJOITTELU

Sisustuksen viimeistely on tärkeä osa kaunista kokonaisuutta. Juuri oikeanlaisten verhojen, sekä mattojen valitseminen tekee kodistasi viihtyisän.

Riittävä ja oikean sävyinen valaistus ja kalusteiden sijoittelu on olennainen osa kodin toimivuutta.

Tunnetko olosi mukavaksi paikassa, jossa oleskelet juuri nyt?